Fitting florets

Eerdaags is het weer cadeautjestijd. Ik ga de mooie set van Fitting florets onder de boom vragen. Dit is echt een zeer veelzijdige bundel die je voor behoorlijk wat gebeurtenissen kan inzetten. De bundel is niet goedkoop, 118,75 euro maar je hebt er een heleboel voor : dies, stempels, papier en swirls . 

Lees meer »

Holly jolly

Wauw, Stampin'Up! heeft niet alleen materiaal om leuke kaartjes of scrapbookpagina's te maken, maar eveneens om doosjes in allerhande vormen te maken. Zoals dit lief, schattig doosje bijvoorbeeld.

Lees meer »

Happy holidays

Deze leuke kaart zelf maken ? Wel ja, dat kan . Als je op bijgevoegde link klikt, kan je meteen de nodige materialen in je winkelmandje toevoegen. Zo gemakkelijk gaat het. Wie weet heb je het kaartjesmaakvirus nu ook te pakken ...

Lees meer »

Timeless Greetings kit

Deze leuke set zal beschikbaar zijn vanaf 15 november 2022. De kit bevat voldoende materiaal om 8 kaartjes te maken, uiteraard met bijpassende envelopjes. Benieuwd ? Bekijk de unboxing video .

Lees meer »

Workshops

In januari ga ik stilaan de workshops opstarten. Ik geef de voorkeur om in kleine groepjes te werken, max. 6 personen . Onze livingtafel is ideaal voor dat aantal én het nodige materiaal. Bij te veel geïnteresseerden, zal er een andere datum bijkomen.

Lees meer »

Kindest gnomes bundel

Wat ben ik fan van deze set . De gnoompjes zijn mega schattig en bovendien is deze set voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Ja hoor, zelfs voor kerst .

Lees meer »