Ilse Meeus

Cards , bags & boxes

Monseigeneur Bremsstraat 25

3272 Testelt

info@cardsbagsboxes.be

ondernemingsnummer : BE 0649.707.087

telefoon : 0495/10 30 40

 

 1. Algemeen

Onze algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door ons geleverd worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Wij zijn gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is. 

 

 1. Prijs

Alle prijzen in de webshop zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW maar exclusief   verzendingskosten. . Cards, bags & boxes  heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.
Wij hanteren geen minimum bedrag dat je moet spenderen.

 

 1. Aanbod

Alle producten worden duidelijk omschreven in onze webshop . Heb je toch nog vragen over een product, stel deze voor je bestelt. De kleuren van de afbeeldingen die wij gebruiken, kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren. Dit heeft geen invloed op de beschrijving van het product.

 

 1. Bestellen

Cards, bags & boxes is een webshop, dus 24 op 24 uur toegankelijk voor bestellingen . Wij behandelen jouw bestelling zo snel mogelijk. Wanneer de webshop gesloten is omwille van verlof, kan je nog steeds bestellen, de verzending zal dan gebeuren na het verlof. Hiervan zal er duidelijk gecommuniceerd worden op de webshop . We verzenden enkel binnen België. 

 

 1. Betaling

De betaling dient onmiddellijk te gebeuren. Pas wanneer de betaling in orde is, zal je bestelling verzonden worden, of kan het opgehaald worden.  Je kan ook opteren om het bedrag over te schrijven . Het bedrag dient dan 3 dagen na bestelling op onze rekening te staan : BE91 6528 0184 9976, dit met vermelding van naam en factuurnummer.

 

 1. Verzending / ophaling

Wanneer je betaling binnen is, wordt je bestelling verzonden. Kies je voor ophaling, dan contacteren wij jou om een afspraak te maken. Levertijd: staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.
Verzending is mogelijk naar je thuisadres, of naar een postpunt . Naar een postpunt is de verzending 4,70 euro  . Verzending naar je thuisadres is 5,70 euro. Indien Bpost de prijzen aanpast, gaan we deze prijsaanpassing ook doorvoeren op onze webshop. Enkel verzending in België! 

 

 1. Aansprakelijkheden

Bij Cards, bags & boxes is je bestelling in goede handen. We zorgen dat je bestelling beschermd is tegen het transport. Je bestelling wordt zo ingepakt dat de risico's op beschadiging tijdens het transport tot nul herleid worden. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. Wij zijn uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

 1. Retourneren / herroepingsrecht

Indien het product je niet bevalt, kan je binnen de 14 dagen je product retourneren. Je moet het in ongeopend en ongebruikt , in de originele verpakking aan ons terugbezorgen en dit binnen de 14 dagen na ontvangst. Gelieve ons op voorhand te verwittigen van de terug sturing. De kosten van terugsturen, zijn ten laste van de koper.

 

 1. Klachten of opmerking

Heb je een klacht of een opmerking over je bestelling, gelieve dit ons binnen de week na ontvangst te laten weten op info@cardsbagsboxes.be . Indien nodig, kunnen wij een foto vragen om beter te kunnen inschatten wat het probleem is. 

 

 1. Persoonsgegevens / GDPR / privacy

Wij geven jouw gegevens niet door aan derden . De gegevens worden niet verhuurd, niet verkocht aan partijen. Ze worden enkel gebruikt om jouw bestelling vlot te laten verlopen en te kunnen behandelen.
De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Je paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, wij hebben dus geen toegang tot uw paswoord.

 Door een bestelling te plaatsen op onze webshop, hebben wij automatisch toegang tot daaruit voortvloeiende data zoals de historiek van je bestellingen, je rekeningnummer, je adresgegevens . Achterliggend houden wij anonieme statistieken bij om te kijken welke pagina’s er het meest bekeken worden. Indien je vragen hebt hierover, contacteer ons voor meer inlichtingen.

 1. Toepasselijk recht – geschillen

De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.