Over My Flame Lifestyle

 

6 jaar geleden liepen wij tegen sojakaarsen aan in Amerika en waren meteen verliefd geworden op dit superieure, duurzame product. Sojakaarsen branden tot wel 45% langer dan de reguliere paraffine kaarsen, stoten niet tot nauwelijks roet af en ze hebben een betere geurverspreiding. Fun fact: de gesmolten was kan ook nog als massageolie worden gebruikt of als handcrème. Reden genoeg om deze mooie kaarsen ook naar Europa te halen maar dan wel in een My Flame Lifestyle jasje.

Binnen no- time werden onze kaarsen opgepikt door de media en we werden steeds populairder. Eerst alleen in de duurzame niche markt maar al snel verspreidde het zich ook naar de reguliere markt. Dus tijd om de vleugels verder uit te slaan. De collectie breidde zich uit met stompkaarsen van plantenwas, gevolgd door geurstokjes, roomsprays en andere leuke woonaccessoires.

Wij zijn een low-key clubje met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles daar tussenin. Ons doel? Wij willen een lach op het gezicht van mensen toveren door mooie en duurzame producten te maken. Met trots presenteren wij onze super coole collectie met daarin onze here-to-stay producten, samen met nieuwe items. Schenk iets lekkers voor jezelf in en kruip op de bank terwijl je door onze website heen bladert. Sit back, relax en enjoy.

Liefs,

Team My Flame Lifestyle