Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat je vanaf heden alle producten van Tadaaz bij ons kan bestellen. 

 

Tadaa…! Meer dan 60 jaar ervaring in drukwerk ‘for Happy Moments’

Tadaa…! Deze vrolijke uitroep was de aanzet voor de Tadaaz webshop. Sinds z'n ontstaan is Tadaaz de belangrijkste online aanbieder van drukwerk voor jouw Happy Moments. Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met meer dan 60 jaar ervaring!

 

Happy wat?

Al onze producten zijn gebaseerd op 5 Happy Moments: Geboorte, huwelijk, feest, communie en Kerst! Voor al deze bijzondere gelegenheden kan je bij ons heel wat leuke producten personaliseren. Denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen voor een verjaardag, jubileum of voor een housewarming, originele communie uitnodigingen en prachtige kerstkaarten om je warme kerstwensen te versturen naar vrienden en familie. Persoonlijk drukwerk is nu eenmaal iets dat mensen gelukkig maakt! Denk maar aan die grote doos op zolder met de mooiste geboortekaartjes in van over de jaren heen. Zo'n dingen houden we voor eeuwig bij!

 

Met een persoonlijke touch maak je die bijzondere momenten nog onvergetelijker dan ze al zijn! En er is meer, want naast die uitnodigingen kan je bij ons ook bijzondere cadeaus, bedankjes, bedankkaartjes, tafeldecoratie en stickers personaliseren! 

 

Kijk es op hun website om naar het aanbod te kijken. Heb je vragen, dan horen we het graag. 

 

https://tadaaz.be/nl